Starten op LinkedIn - groepstraining

LinkedIn masterclasses voor content

Starten op LinkedIn

Je wilt starten op LinkedIn maar hoe? In deze training neem ik je stap-voor-stap mee en zet je een goed vindbaar LinkedIn-profiel neer.

LinkedIn is tweeledig: ten eerste vindbaar zijn en ten tweede zichtbaar zijn. Met als resultaat meer klanten of die leuke baan via je LinkedIn profiel.

Het gaat om kwaliteit. Om te beginnen met je profiel. Voldoe jij zelf eigenlijk wel aan de normen waarop jij een zakelijke relatie zou beoordelen?

Stap 1 om aan te pakken!

LinkedIn is het enige online zakelijke netwerk in Nederland. 85% van de Nederlandse beroepsbevolking heeft een LinkedIn profiel.

 • Zet jij je nu al neer als dé expert in je vakgebied?
 • Met je LinkedIn profiel geef je een eerste indruk. Hoe is jouw eerste indruk?
 • Laat jij zien waar jij goed in bent, waar je passie ligt?
 • Ben jij goed vindbaar voor je opdrachtgevers of werkgevers?

Starten op LinkedIn

597,00 Excl. btw

In deze training neem ik je mee door alle onderdelen van je profiel. Het resultaat na deze training:

 • alle beschikbare onderdelen zijn geactiveerd en waardevol ingevuld
 • je profielfoto voldoet aan de eisen om herkenbaar te zijn
 • de kopregel is indrukwekkend en triggert de lezer om
  contact met je op te nemen
 • ben je bereikbaar voor je klanten
 • heb je een goede info geschreven waarin de lezer jou en jouw kwaliteiten beter leert kennen
 • zijn de zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden verwerkt in je profiel
 • weet je hoe je je profiel social proof kunt maken

Je gaat met een 100% deskundig (zeer deskundig / all star) en goed vindbaar profiel “naar huis”

waarmee je een goede eerste indruk maakt en vindbaar bent voor opdrachtgevers.

Hoe mooi is het wanneer opdrachtgevers contact met jou opnemen?

Wil jij dit ook?

- meer aandacht

Een goed profiel geeft direct expertstatus. LinkedIn zal je belonen door jouw profiel vaker te laten zien. En het fijne is: je kunt het zelf sturen, pure zoekmachineoptimalisatie. Mits jij al die velden ook goed hebt ingevuld…

- meer indruk

Een goed profiel voelt voor de tegenpartij als een warme douche. Jij hebt je huiswerk gedaan, dat motiveert om een nader gesprek! Hoe meer aandacht jij hebt gestoken in een profiel, des te serieuzer kom je over. Professioneel, zakelijk.

- meer interactie

Een goed profiel wijst op activiteit. Je hebt geen leegstaand pand maar een bruisend centrum van commercie. Hier willen mensen wel vragen stellen, offertes opvragen en koffie komen drinken.

- meer klanten uit je LinkedIn-profiel en meer omzet!

Samengevat: doordat jij na deze training een goed vindbaar en inhoudelijk interessant LinkedIn profiel hebt en bovendien regelmatig zichtbaar bent, komen klanten vanzelf bij jou terecht.

Dit zeggen anderen:

“Ik dacht dat mijn profiel aardig compleet was maar na een sessie met Judith den Dunnen ⭐️⭐️⭐️ was daar toch nog behoorlijk wat aan toe te voegen. Inmiddels is alles weer bijgewerkt, kijk maar eens op mijn persoonlijke profiel????. En voor iedereen die denk alles al te weten van LinkedIn ga toch maar eens het gesprek aan met Judith, je zult er geen spijt van krijgen. Bedankt Judith, het was heel leerzaam.”

Henri Boer

“Nu er door de coronacrisis meer rust en ruimte is ontstaan, ben ik bij Judith een online training gestart om mijn “LinkedIn-skills te updaten. En dat is een bijzonder fijne en leerzame ervaring! Judith neemt je letterlijk mee door alle “hoeken en gaten” van LinkedIn en wijst je op alle mogelijkheden en opties die er zijn. Zij doet dit op een heel rustige en prettige wijze, Ze stemt zich heel goed af en denkt zodanig met je mee, dat je op echt alle vragen een antwoord krijgt. Ik vind Judith echt een expert!”

Jan Huttenhuis

“Ik heb bij Judith alle geheimen ontdekt van Linkedin. Ze is zeer deskundig. Van tevoren kun je aangeven wat je allemaal wilt weten maar ze vertelt zoveel meer en echt bruikbare tips hoe je beter gevonden kan worden en hoe je je linkedin up to date houdt. Had dit niet willen missen echt een vakvrouw en zeer aan te bevelen.”

Barbara Versluis

"Gas en gaan"

Mijn aanpak is praktisch. En jij hebt ook andere dingen te doen. Laptop open en gaan.Aanpassen, ontdekken, blij worden! Wees niet bevreesd: ik werk al jaren zonder Power Point. Zou ook niet werken; morgen kunnen de knoppen bij LinkedIn er weer anders uitzien. Maar de basis blijft gelijk. Het goud ligt er. Ga gewoon mee delven. Een optimaal ingevuld profiel is de basis die zelfs zonder vervolgacties een flinke boost kan geven aan je business.

Waarom bij mij?

Ik heb LinkedIn altijd handig gevonden. Ben er dus ook direct na mijn afstuderen – lang, lang geleden – mee begonnen. Ik ben meegegroeid, zou je kunnen zeggen. Maar bovenal ben ik praktisch en wil ik resultaat. Geen urenlang geswipe maar goede relaties opbouwen op basis van twee keer per dag een half uur LinkedIn.

Ik zie LinkedIn als een database waarin je niet met de massa werkt, maar meteen doorpakt naar persoonlijk contact. Netwerken zonder angst voor koude acquisitie, vandaar dat ik vooral werk met salesprofessionals en serieuze ondernemers. Wie wil verdienen, moet wat. En dan is LinkedIn een mooie kruiwagen.

“Maak van LinkedIn een salesplatform waarmee je eenvoudig deuren opent die je anders voorbij zou zijn gelopen.

Je profiel is stap 1. Ik zeg: actie!”

Of toch liever een 1-op1-training?


1-op-1 gaat sneller en is specifiek op jouw situatie afgestemd. Als je dat liever doet, neem contact met mij op en we kunnen hier samen over van gedachten wisselen.

Twijfel je?

Een telefoontje maakt meestal meteen duidelijk of je met mij wilt werken. Of niet. Even goede vrienden. Ik kan niet beloven dat ik 24/7 bereikbaar ben. Ik kan wel beloven dat ik je terugbel.

Even overleggen?

Dat kan altijd! Als ik train, geef ik 1:1 coaching en ondersteun ik ondernemers met de uitvoerende kant van LinkedIn. Op die dagen kun je me prima telefonisch bereiken. Of stuur even een mailtje, dan bel ik je terug. Ik weet dat ik véél trainingen aanbied, dus ik maak graag tijd om even te kijken wat het beste bij jouw bedrijf past. Neem hier contact met mij op.

Vergeet niet je plaats te reserveren! maximaal 10 deelnemers VOL = VOL

Starten op LinkedIn

597,00 Excl. btw

Beter Gevonden Worden

Judith den Dunnen
E-mailadres: info@betergevondenworden.nl
Telefoon: 06-23650487
KvK 57565287
btw-id NL001902293B33

© 2017 - 2024 Beter gevonden worden
Algemene Voorwaarden
Privacy & cookies