Stap Budget LinkedIn trainingen

4N2A0027-HRd-web

STAP-budget LinkedIn trainingen

Vanaf 1 maart 2022 biedt de landelijke overheid het STAP-budget aan. Dit is een subsidie van maximaal euro 1.000 (incl. BTW) om een opleiding, training of cursus te volgen. Dit kan ook bij Beter Gevonden Worden aangevraagd worden via onze samenwerkingspartner.

Hoe gaat het in z'n werk met het Stap Budget?

 • Bekijk de verschillende trainingen op de pagina LinkedIn trainingen
 • Kies een training uit dit bij jou past of neem contact op om te overleggen welke training je het beste kunt kiezen
 • Je kunt ook een deel van het 1-op-1 traject betalen met je Stap Budget
 • Neem contact op voor het aanvragen van een aanmeldformulier
 • Via de samenwerkingspartner krijg je een aanmeldformulier toegestuurd
 • Met dit STAP-aanmeldingsbewijs vraag je het STAP-budget aan in het STAP-portaal van het UWV. Zorg dat je er letterlijk vroeg bij bent op de aanmelddag want de belangstelling is groot. Binnen enkele werkdagen ontvang je van het UWV uitspraak over de toekenning van het budget. Ook wij worden daarover geïnformeerd.
 • Na een definitieve toekenning van het STAP-budget kun je deelnemen aan de training. Wij nemen per mail contact op om je deelname (via het STAP-budget) te bevestigen.
 • Je gaat van start met de training. Je bepaalt zelf of je fysiek of virtueel aan onze trainingen deelneemt.
 • Na afronding van de training dienen wij een bewijs van deelname in bij het UWV.

Dit zeggen anderen:

Wat een professionele verbetering van mijn LinkedIn profiel [incl. de bedrijfspagina] met de adviezen van Judith! Ik was in de luxe positie dat ze tijdens een trainingsdagdeel zich helemaal kon concentreren op mijn bedrijf. Haar inlevingsvermogen is groot, ze begrijpt de dingen snel en combineert dit met een geduldige uitleg. Absoluut blij met alle verbeteringen en aanvullingen! Dank Judith!

Liliane Limpens © Ontwerper van de PoppenVilla by Liliane®

Met mijn vers aangevraagde STAP-budget heb ik de training LinkedIn voor starters bij Judith gevolgd. De overheid heeft hier geen geld weggegooid. Stapsgewijs heeft Judith mij door LinkedIn geleid. We hebben mooie teksten geschreven. Judith heeft veel LinkedIn kennis en heeft mij voorzien van goede adviezen. Ik beveel Judith van harte aan omdat het niet alleen een hele leerzame maar ook een ontspannende training is. Natuurlijk kan je het wiel ook zelf uitvinden maar LinkedIn houdt meer in dan je vermoedt. Waarom zou je het met Judith niet meteen professioneel aanpakken?

Marinka van der Leeden

Voor wie is het Stap Budget?

Het STAP-budget is voor werkenden en werkzoekenden die een band hebben met de Nederlandse arbeidsmarkt. Je hebt een band met de Nederlandse arbeidsmarkt als je voldoet aan de volgende drie voorwaarden:

 • Je bent tenminste 18 jaar oud en hebt de AOW-gerechtigde leeftijd nog niet bereikt;
 • Je bent EU-burger of bent partner van een EU-burger;
 • Je bent in de periode van 2 jaar en drie maanden tot 3 maanden voorafgaand aan de subsidieaanvraag voor ten minste 6 maanden in Nederland verzekerd voor de volksverzekeringen;
 • Je hebt in het lopende jaar nog geen gebruik gemaakt van het stap budget.
Stap budget data

Beter Gevonden Worden

Judith den Dunnen
E-mailadres: info@betergevondenworden.nl
Telefoon: 06-23650487
KvK 57565287
btw-id NL001902293B33

© 2017 - 2023 Beter gevonden worden
Algemene Voorwaarden
Privacy & cookies