Referenties

LinkedIn aanbevelingen

Paul van der Linden – Aannemer en Bouwkundig advies

Famous by LinkedIn was een prettige training, door een kleine groep had Judith voldoende tijd voor individuele aandacht. En dat op een toplocatie in Eemnes. Prettig detail was dat ik al aardig op weg was, maar toch nog de nodige tips ontvangen over de werking van LinkedIn, trendwoorden, profielopbouw etc.

Annemarie Fleming

Onlangs heb ik je webinar gevolgd en ik vond het heel inspirerend, zoals op de Gooische Loopbaandag ook al. Zo inspirerend dat ik ’s nachts meteen de summary heb geschreven waar ik al even tegenaan zat te hikken. De webinar had een goede lengte en was krachtig. De mail die je daarna zond met een samenvatting was ook top service. Dit steuntje in de rug kon ik goed gebruiken. Dank je.

Jeffry van Diepeningen

Judith weet als geen ander hoe LinkedIn werkt. Ze weet alle in’s en out’s.
Ze is zeer kundig en kan je helpen met goede tips.

Siem Franssen – PON Caterpillar /Equipment bv

Bedankt Judith, erg leuke training! Interessant om erachter te komen op welke manieren je een profiel, waar je toch redelijk tevreden mee was, nog verder kunt opwaarderen. Ook leuke inzichten verkregen in mogelijkheden binnen LinkedIn die ik nog niet kende.

Ina de Laar

12 maart 2015 kwam Judith voor de eerste keer bij mij thuis. Ik had Judith’s hulp ingeschakeld om me wegwijs te maken op LinkedIn. Judith nam écht de tijd voor me! Ze luisterde eerst aandachtig naar mijn verhaal, bekeek m’n CV en een recente sollicitatiebrief. Ze gaf me vervolgens handige tips & tricks. Bijzonder was dat ik me al heel snel helemaal op m’n gemak voelde bij haar, net of we elkaar al veel langer kenden. Ze straalt enorm véél rust, passie en professionaliteit uit. Je voelt d’r liefde voor haar vak en daarom vind ik haar echt een jobcoach pur sang!!

Joost van Beek

Ik wil Judith van harte aanbevelen als jezelf wilt verdiepen in de mogelijkheden en het verbeteren van je profiel op Linkedin. Ook het zoeken van kansen en leads via Linkedin worden toegelicht. Tijdens mijn training door Judith bij Motrac , heb ik Judith leren kennen als een open en toegankelijke vrouw die trainees graag vooruit helpt en ondersteuning biedt met het vormen van je profiel en tips en trics op Linkedin.

Joyce Bakker

Judith en ik hebben elkaar telefonisch gesproken over hoe de inzet van LinkedIn mijn bedrijfsactiviteiten nog meer kan ondersteunen. Judith wist in enkele vragen de kern voor mij boven te halen en had hier een paar praktische en concrete tips voor. In een korte tijd heeft Judith mij een flinke push in de juiste richting gegeven. Ik kan aan de slag! Dank je wel hiervoor Judith.

Sander Paauw

LinkedIn kennen we allemaal. Maar door de training van Judith heb ik zoveel meer mogelijkheden ontdekt hoe je LinkedIn nog meer als een professionele tool kunt gebruiken. Een ware eye-opener deze training. Aanrader!

Cuny ten Hacken-Nijhuis

Judith is een invoelend en prettig persoon. Ze is zeer betrokken met de mens(en) met wie ze werkt / omgaat.
In haar rol als coach geeft ze een begripvolle / waardevolle ondersteuning aan degene die bij haar aanklopt.
Ook is ze specialist in jezelf profileren op LinkedIn.

Leonie Enders

Judith heeft mij gecoacht in het richting geven aan mijn loopbaan. Mede door haar weet ik nu in welke branche ik mij verder zal ontwikkelen. Ik weet dat ik nu op het goede spoor zit en dat is een prettig gevoel. Verder heeft zij mij een kleine Linkedin training gegeven met groot resultaat. Ik wordt nu regelmatig benaderd voor werk. De samenwerking en het contact met Judith was altijd goed.

Jan de Borst

Via een LinkedIn connectie werd ik gewezen op het webinar: “Hoe beter gevonden worden via LinkedIn” van Judith den Dunnen. Het webinar geeft goede tips en is door een interactieve inbreng van de deelnemers prettig om te volgen. Het webinar verschaft op een verfrissende manier inzicht hoe je via LinkedIn jezelf beter op het netvlies kunt krijgen van recruiters en toekomstige werkgevers. Dank hiervoor!

Marco Borgman – Pon Caterpillar /Equipment bv

Afgelopen week hebben wij van Judith een training gekregen over het nog succesvoller worden met LinkedIn.
Dit heeft mij geholpen om het eigen profiel nog beter neer te zetten.
Judith geeft uitstekende voorbeelden vanuit de markt.
Mocht je een training willen volgen, dan zou ik eens met Judith praten.
Super bedankt voor je adviezen!!

Joke Knijn

Ik ken Judith als een zeer betrokken en ervaren collega. Wij zijn geen collega’s binnen een organisatie maar dedicated, gelieerde zelfstandige coaches en trainers. Ik heb Judith meegemaakt bij verschillende opdrachtgevers. Zij helpt mensen via haar netwerk aan een baan (ook mij :-). Judith is goed in het omgaan met klanten met een achterstand tot de arbeidsmarkt, maar zeker ook in het bewust maken van jouw capaciteiten als coachee loopbaanbegeleiding. Daarnaast is zij een crack als trainer voor social media. Petje af voor deze mevrouw!

Wijnand Groen

Judith is een bevlogen persoon die met passie en beleving haar werk verricht.

Caroline Boerlage – Bijzondere Mensen

Zeer nuttige en interessante workshop “famous by LinkedIn” gevolgd bij Judith den Dunnen. Tips hoe je profiel beter of anders in te richten om beter gevonden te worden. Aanrader dus!

Paul de Kadt

Judith, ik vond het het zeer prettige training en ben er inmiddels van bewust dat Linkedin echt wat kan toevoegen. Het is ook wel de kracht van de herhaling, dus wellicht over enkele jaren nog eens een herhalingtraining…(?) Dank voor je geduld en support!

Huub Kamps – Pon Caterpillar / Equipment bv

Hallo Judith vond het een hele interessante workshop. Zeker de interactie met directe profiel aanpassingen vondt ik het leerzaamst.
Zal zeker dit bij collega’s en vrienden delen.

Succes met je bedrijf .

Met vriendelijke groet Huub Kamps

Michel Joosten

Altijd heel prettig met Judith samen kunnen werken! Buiten de kundigheid op het gebied van marketing en haar gedrevenheid staat bij Judith de mens als persoon zeer hoog… een zeer mooie combinatie!!

Jolanda Peters – HR consultancy – werkzoekend

Judith den Dunnen heeft me een aantal nuttige en relevante tips gegeven om mijn LinkedIn profiel te verrijken. Ik heb een webinar bij Judith gevolgd en vervolgens direct een Skype afspraak gemaakt. Tips waren direct in de praktijk toe te passen, aantal aanpassingen zelfs al direct tijdens het Skype gesprek gemaakt.

Tony Rekelhoff – Medium Vrouwencoach

Vandaag een prive training gehad van Judith den Dunnen van “Beter gevonden worden op LinkedIn”. Niet alleen ons uitzicht was fantastisch, de training ook. Veel geleerd🖒. Adhoc oplossingen toegepast en vooral het belang van LinkedIn voor mijn bedrijf opnieuw mogen ervaren. Judith levert kennis en kunde op een ontspannen proffesionele wijze. Kijkt o.a. mee naar je teksten en opbouw van je profiel. Met een lijstje “huiswerk” sloten we af. Top🌷

Vol inspiratie klim ik binnenkort in mijn LinkedIn pen en ga mijn teksten herschrijven.
Met de tips van Judith gaat dit zeker lukken. 🖒

Judith 🌷 Bedankt 🌷

Perry Franssen – Durwen Benelux bv

Ondanks dat ik toch al fanatieke gebruiker van LinkedIn was, heeft Judith in haar LinkedIn-training wat mij betreft wel de puntjes op de “i” gezet, en mij op bepaalde dingen gewezen om nog beter gebruik te kunnen maken van LinkedIn.

Besna Bikhan – werkzoekend

Training Famous by LinkedIn was bijzonder leuk. Judith is zeer kundig met betrekking tot Linkedin en het geven van trainingen. Het direct toepassen van de tips op je eigen profiel vond ik heel handig.
Zelfs al je al wat langer met Linkedin gewerkt hebt, kan ik de training door Judith aanbevelen.

Annemarie Loman

Ik heb Judith (en Robert Kerling) gevraagd mijn sollicitatiebrieven, CV en LinkedIn-profiel door te nemen, omdat ik graag een second opinion wilde hebben. Aan de hand van hun tips heb ik mijn CV en LinkedIn-profiel aangepast.
Tijdens het coachingstraject ben ik op sollicitatiegesprek uitgenodigd. Ik heb dit gesprek samen met Judith en Robert voorbereid. Dat heeft mij veel vertrouwen gegeven.
Het is belangrijk een goede ‘klik’ te hebben met je coach. Die had ik zeer zeker met Judith en Robert.

Richard Rooswinkel – Pon Caterpillar Equipment bv

Beste Judith, overtuigen van het nut van LinkedIn was voor onze groep niet meer nodig. Jij nam ons mee door de vele mogelijkheden die voor ons nog onbekend waren. Nuttig en praktisch! Een leerzame middag waarin we een en ander meteen tot uitvoering konden brengen. Absoluut een aanrader! Merci!

Print Friendly, PDF & Email