Referenties

Jan de Borst
Via een LinkedIn connectie werd ik gewezen op het webinar: “Hoe beter gevonden worden via LinkedIn” van Judith den Dunnen. Het webinar geeft goede tips en is door een interactieve inbreng van de deelnemers prettig om te volgen. Het webinar verschaft op een verfrissende manier inzicht hoe je via LinkedIn jezelf beter op het netvlies kunt krijgen van recruiters en toekomstige werkgevers. Dank hiervoor!
Jan-Arie Docters van Leeuwen
“Judith is een prettige gesprekspartner, die praktische vernieuwende zaken op het gebied van relatiebeheer, gepersonaliseerde (1 op 1) klantcommunicatie en responseverhoging enthousiast oppakt en oog heeft voor besparingen voor haar organisatie waar ze voor werkt.
Ik heb dan ook bij Impress prettig met haar samengewerkt met de uitvoering van een vernieuwende brochure voor Dekker Packaging. “
Carolien Pronk
Ik ken Judith den Dunnen als een sterke persoonlijkheid die haar afspraken nakomt en de Wajong kandidaten begeleid naar werk en daar waar nodig maatwerk verricht. Judith is doortastend, denkt in mogelijkheden en heeft overtuigingskracht. En maakt op haar rustige manier snel contact met werkgevers.
Kortom een professional met een duidelijke visie en missie.
Cuny ten Hacken-Nijhuis
Judith is een invoelend en prettig persoon. Ze is zeer betrokken met de mens(en) met wie ze werkt / omgaat.
In haar rol als coach geeft ze een begripvolle / waardevolle ondersteuning aan degene die bij haar aanklopt.
Ook is ze specialist in jezelf profileren op LinkedIn.
Marieke Thoomes
Judith is een vriendelijke, rustige, doortastende coach/trajectbegeleider/jobcoach. Ze laat niet los, tot de kandidaat geplaatst is. Ze legt makkelijk contact en is kritisch, ook naar zichzelf, allemaal eigenschappen waarmee ze haar werk tot een succes maakt.
Michel Joosten
Altijd heel prettig met Judith samen kunnen werken! Buiten de kundigheid op het gebied van marketing en haar gedrevenheid staat bij Judith de mens als persoon zeer hoog… een zeer mooie combinatie!!
Jeffry van Diepeningen
Judith weet als geen ander hoe LinkedIn werkt. Ze weet alle in’s en out’s.
Ze is zeer kundig en kan je helpen met goede tips.
Ina de Laar
12 maart 2015 kwam Judith voor de eerste keer bij mij thuis. Ik had Judith’s hulp ingeschakeld om me wegwijs te maken op LinkedIn. Judith nam écht de tijd voor me! Ze luisterde eerst aandachtig naar mijn verhaal, bekeek m’n CV en een recente sollicitatiebrief. Ze gaf me vervolgens handige tips & tricks. Bijzonder was dat ik me al heel snel helemaal op m’n gemak voelde bij haar, net of we elkaar al veel langer kenden. Ze straalt enorm véél rust, passie en professionaliteit uit. Je voelt d’r liefde voor haar vak en daarom vind ik haar echt een jobcoach pur sang!!
Joost van Beek
Ik wil Judith van harte aanbevelen als jezelf wilt verdiepen in de mogelijkheden en het verbeteren van je profiel op Linkedin. Ook het zoeken van kansen en leads via Linkedin worden toegelicht. Tijdens mijn training door Judith bij Motrac , heb ik Judith leren kennen als een open en toegankelijke vrouw die trainees graag vooruit helpt en ondersteuning biedt met het vormen van je profiel en tips en trics op Linkedin.
Wijnand Groen
Judith is een bevlogen persoon die met passie en beleving haar werk verricht.
Leonie Enders
Judith heeft mij gecoacht in het richting geven aan mijn loopbaan. Mede door haar weet ik nu in welke branche ik mij verder zal ontwikkelen. Ik weet dat ik nu op het goede spoor zit en dat is een prettig gevoel. Verder heeft zij mij een kleine Linkedin training gegeven met groot resultaat. Ik wordt nu regelmatig benaderd voor werk. De samenwerking en het contact met Judith was altijd goed.
Annemarie Loman
Ik heb Judith (en Robert Kerling) gevraagd mijn sollicitatiebrieven, CV en LinkedIn-profiel door te nemen, omdat ik graag een second opinion wilde hebben. Aan de hand van hun tips heb ik mijn CV en LinkedIn-profiel aangepast.
Tijdens het coachingstraject ben ik op sollicitatiegesprek uitgenodigd. Ik heb dit gesprek samen met Judith en Robert voorbereid. Dat heeft mij veel vertrouwen gegeven.
Het is belangrijk een goede ‘klik’ te hebben met je coach. Die had ik zeer zeker met Judith en Robert.
Sander Paauw
LinkedIn kennen we allemaal. Maar door de training van Judith heb ik zoveel meer mogelijkheden ontdekt hoe je LinkedIn nog meer als een professionele tool kunt gebruiken. Een ware eye-opener deze training. Aanrader!
Rogier Maréchal
Vanuit mijn functie verkoop binnendienst heb ik een aantal jaren intensief met Judith samengewerkt.
Judith heb ik leren kennen als zeer gedreven met veel belangstelling voor de behoeftes en van de klant en de klant in persoon zelf. Dat geeft haar een zgn. gunfactor.
Collegiaal en voorzien van de nodige humor wat het samenwerken prettig maakt.
Verder eigenlijk wat er in een commerciële functie nodig is, beheerst ze, ze ziet kansen, ze reageert snel waardoor klanten snel worden voorzien van hetgeen wat er gevraagd wordt, kortom een prima aanspreekpunt.
Paul de Kadt
Judith, ik vond het het zeer prettige training en ben er inmiddels van bewust dat Linkedin echt wat kan toevoegen. Het is ook wel de kracht van de herhaling, dus wellicht over enkele jaren nog eens een herhalingtraining…(?) Dank voor je geduld en support!
Annemarie Fleming
Onlangs heb ik je webinar gevolgd en ik vond het heel inspirerend, zoals op de Gooische Loopbaandag ook al. Zo inspirerend dat ik ’s nachts meteen de summary heb geschreven waar ik al even tegenaan zat te hikken. De webinar had een goede lengte en was krachtig. De mail die je daarna zond met een samenvatting was ook top service. Dit steuntje in de rug kon ik goed gebruiken. Dank je.
Michel Joosten
Altijd heel prettig met Judith samen kunnen werken! Buiten de kundigheid op het gebied van marketing en haar gedrevenheid staat bij Judith de mens als persoon zeer hoog… een zeer mooie combinatie!!
Joke Knijn
Ik ken Judith als een zeer betrokken en ervaren collega. Wij zijn geen collega’s binnen een organisatie maar dedicated, gelieerde zelfstandige coaches en trainers. Ik heb Judith meegemaakt bij verschillende opdrachtgevers. Zij helpt mensen via haar netwerk aan een baan (ook mij :-). Judith is goed in het omgaan met klanten met een achterstand tot de arbeidsmarkt, maar zeker ook in het bewust maken van jouw capaciteiten als coachee loopbaanbegeleiding. Daarnaast is zij een crack als trainer voor social media. Petje af voor deze mevrouw!
Print Friendly, PDF & Email