Over mij

“Alles wat aandacht krijgt groeit”

Met heao International Business op zak bleek het niet eenvoudig om aan een passende baan te komen. De werkloosheid was hoog, maar opgegroeid met de wetenschap dat als je wilt werken er altijd wat te doen is, ging ik aan de slag als uitzendkracht op een marketingafdeling. Deze opdracht leidde tot de uitnodiging uitzendconsulent te worden bij mijn opdrachtgever. Daarmee waren de eerste stappen in mijn zakelijke netwerk gezet. Het werk als uitzendconsulent was een mooie mogelijkheid om mensenkennis op te doen en bij verschillende bedrijven binnen te kijken.

Na een aantal jaar kon ik starten als commercieel medewerkster in een internationaal handelsbedrijf. Daarvoor had ik gestudeerd. De commerciële ervaring bij diverse bedrijven heeft mij in contact gebracht met andere bedrijven waarmee ik mijn netwerk verder kon uitbreiden. Maar ik merkte dat ik het menselijke contact, de diepgang, in mijn werk miste.

Werkloosheid door een reorganisatie gaf mij de ruimte om rustig te onderzoeken waar mijn kwaliteiten liggen en hoe ik deze kan toepassen in een nieuwe baan. Zo kwam ik in 2009 terecht in de wereld van re-integratie en job-coaching waarin ik mijn commerciële en sociale kwaliteiten kan combineren. En van de kracht van je eigen netwerk gesproken: dit via een collega van ruim 15 jaar geleden die nog niet zo lang geleden een detacheringsbedrijf voor Wajongeren was begonnen en wiens zusterbedrijf een jobcoach zocht.

In 2015 heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt en ben mijn eigen bedrijf begonnen: Beter Gevonden Worden.

Daarin houd ik mij bezig met het coachen en trainen van werkzoekenden, commerciële medewerkers en ondernemers om hun netwerk en daarmee hun kansen te vergroten via LinkedIn.

Wil jij ook je netwerk uitbreiden en je kansen vergroten? Laat je niet langer weerhouden en bel of mail mij om vrijblijvend te bespreken wat je nodig hebt om je netwerk te vergroten. Je bent dan al één stap dichterbij. Ik kijk uit naar je bericht!

Print Friendly, PDF & Email