Online solliciteren

Werkzoekend? “Zorg dat je nieuwe baan jou kan vinden!”

Als je je (weer) gaat begeven op de banenmarkt, merk je hoezeer de wereld op dat punt is veranderd. Was het voorheen voldoende om vacatures te zoeken en daarop te reageren, dat is het vandaag de dag niet meer. Banen zijn overal: soms nog in de krant, maar vooral op het internet. Op banensites en bij bemiddelingsbureaus en ze zijn er volop. Maar… de meeste banen belanden helemaal niet op die plekken!
Voor een vacature op een vacaturesite of in de krant belandt, heeft die al een hele reis achter de rug. Bedrijven kijken intern, in het eigen netwerk, plaatsen de vacature op hun website en als dat allemaal niet werkt, dan pas vind jij hem op de vacaturesite.
Maar liefst 70% van de banen wordt via netwerken op deze manier ingevuld. En wie een baan zoekt, moet daar dus mee aan de slag. Want eigenlijk moet jouw baan jouw vinden en dat kan alleen als jij gevonden kan worden! Netwerken, profileren op LinkedIn en Facebook. Maar waar begin je dan?
Judith den Dunnen van Beter Gevonden Worden helpt je bij het online profileren en zo sneller een baan te vinden.

Beter Gevonden Worden helpt op een persoonlijke manier. We kijken wat bij jou past en leren je effectiever solliciteren, beter netwerken en het beste te halen uit de mogelijkheden van het internet. Samen kijken we naar jouw kwaliteiten en hoe we die passend kunnen maken bij de beschikbare vacatures.

Want als een werkgever jou vindt, ben jij de solliciterende massa voor!

Print Friendly, PDF & Email