Netwerken en klanten vinden met LinkedIn

Beschikbare data:

  • 1-op-1 online training via Zoom voor de prijs van een groepstraining

NETWERKEN EN KLANTEN VINDEN Stap 2 op LinkedIn is je netwerk. Benader je de goede mensen? Weet je waar je ze vindt, hoe je contacten legt? En DOE je dat ook? Met dagelijks een half uur op LinkedIn kun je een enorm sneeuwbaleffect veroorzaken. Maar juist omdat het effect zo groot kan zijn, is het belangrijk om de sneeuwbal aan de juiste kant van de heuvel los te laten. Netwerken dus in de juiste groepen, met de juiste relaties en de juiste insteek. Dáár weet alles van aan het einde van deze training!

Waarom zou je dit doen?

Met een goed profiel wordt je gevonden. Maar niet iedereen legt zelf het contact. En niet iedereen is even interessant. Juist in deze tijd waarin we worden doodgegooid/gehersenspoeld met geautomatiseerde berichten, valt een persoonlijk bericht op. Kun je contacten leggen met mensen die anders misschien op afstand waren gebleven. En voelt het allemaal veel meer alsof je gewoon ‘praat’, zonder dat je urenlang op je tijdlijn moet zitten of het gevoel krijgt dat je zit te spammen. Integendeel! In deze training gaan we (veel) dieper in op het vinden van klanten. We beginnen met de korte lijntjes die je direct uitlegt, op je laptop. Ik leer je alles over de vervolgstappen. Zo blijf je in beeld op een positieve manier. Klinkt soft, maar levert keihard rendement!

Wil jij dit ook?

Meer relaties

Niet de mensen die je al kent, maar juist nieuwe mensen en verwaterde relaties, die heb je nodig. Want via via boek je de grootste winst, zo werkt het op LinkedIn. Maar ik weet het, LinkedIn is gróót. Alleen als je weet hoe je moet zoeken, verkeer je in de juiste kringen.

Meer interactie

De goede berichten op het goede moment, dat ken je wel. En die zeven momenten, daar had je ook zo’n theorie over. Maar hoe doe je dat praktisch? Hoe blijft het persoonlijk en relevant? Dat leer ik je, want juist dat is zo leuk aan LinkedIn.

Meer opvolging

Gevonden worden klinkt passief, maar hoeft op LinkedIn helemaal niet passief te blijven. Leer hoe je vage contacten en views opvolgt zonder dat jij als een hijgerige verkoper overkomt. En merk dat anderen dat dusdanig waarderen dat jouw mond-tot-mond reclame ineens merkbaar omhoog schiet. 


Dit zeggen anderen:

Ik volgde deze LinkedIn training bij Judith en ik ben erachter gekomen dat ik nog best veel mogelijkheden en kansen laat liggen. Bijvoorbeeld hoe mijn zoekwoorden meer te gebruiken, profielbezoekers die nog geen connectie zijn op neutrale wijze te benaderen en zo nieuwe contacten te leggen. Daarnaast natuurlijk de nodige tips en trucs om LinkedIn nog meer te laten werken voor mij als ondernemer. Ik ben gelijk begonnen de tips in de praktijk te brengen en dat werpt nu al zijn vruchten af! Al met al ben ik blij dat ik de moeite heb genomen deze training te volgen en ik kan hem ook alleen maar aanraden aan ondernemers die meer omzet willen!

‘Laptop mee en hoofd erbij’

Als je profiel in orde is, gaat LinkedIn vanzelf al passief voor je aan het werk. Maar met deze tweede training, gooi je er een actieve component bij waarmee je ineens aan het hoofd staat van een compleet netwerk-event, maar dan digitaal en op het moment waarop jij het inplant.

Netwerken vanuit je luie stoel, op een strategische manier. Dat levert kennissen op die jou op hun buurt weer aan klanten helpen. Op LinkedIn lijkt het tempo het stuk lager te liggen dan op andere social media platforms. Maar vergis je niet, juist hier wordt je gezien en worden zaken gedaan. Daar wil je bij zijn!

Waarom bij mij?

LinkedIn werkt voor mij. Voor de bedrijven die ik ondersteun. Dus waarom zou het bij jou niet werken? Ik weet het: LinkedIn is niet het mooiste meisje van de klas. En ook niet de populaire jongen. Maar het levert wel nieuwe banen. Nieuwe opdrachten. Nieuwe relaties en verwijzingen.

LinkedIn heeft zijn eigen gedragscode. Ongeschreven regels. Dus je moet zichtbaar zijn, maar ook weer niet teveel boven het maaiveld uitsteken. Heb je mij gecheckt op LinkedIn? En? Irritant gevonden? Nee toch. En mijn klanten? Ook niet irritant? Ze doen wel zaken. Goede zaken. Zegt dat genoeg?

“Netwerken is stap 2. LinkedIn is daar perfect voor. Alsof je vanuit je eigen stoel een borrel drinkt met bekenden, terwijl zij continu nieuwe relaties aan je voorstellen.”

Voor slechts € 397,- ex BTW de hele dag (10.00 – 16.00 uur):

Toplocatie:     Waalwijk, Emmeloord, Bergum of Eemnes

Kleine groep: minimaal 2, maximaal 10 deelnemers

Goede Lunch: inbegrepen

Of ben je eigenlijk op zoek naar iets anders ?

Wil je heel graag dit soort netwerken leren, van mij? Maar weet je niet honderd procent zeker dat je profiel zodanig is ingesteld en ingevuld dat je de voorzetjes erin gaat koppen? De basistraining is het Profiel Optimaliseren, die ik aan iedereen van harte aanraad, ook ‘om er weer in te komen’. En heb je dat al eens bij mij gedaan en wil je verder? Dan is deze training de ideale opstap, tenzij je al zo’n handigheid hebt in LinkedIn dat je meteen door kunt naar de derde training: Content & Strategie. Bekijk hier de details.

Liever even advies?

Dat kan prima. Bel me of stuur even een mailtje, dan bel ik je terug. Ik weet dat ik véél trainingen aanbied, dus ik maak graag tijd om even te kijken wat het beste bij jouw bedrijf past.

Veelgestelde vragen

Is het verplicht om eerste de training Profiel optimaliseren te doen ?

Nee hoor, ik stel niets verplicht! Wel ga ik er vanuit dat je een goed profiel hebt, dus ik begin meteen bij B en ik heb een volle actielijst. Twijfel je nog, doe dan in elk geval even zelf de test via de download of bel me even voor advies.

Gaat dit ook over de vindbaarheid via LinkedIn?

Ja zeker! In de praktijk roep ik er altijd wel iets over, bij elke training. Maar bij deze is de zoekmachine-optimalisatie een belangrijk onderdeel. Veel cursisten verdubbelen hier hun resultaten al voordat ze nog maar één bericht hebben geplaatst.

Ik zoek iets met social selling, is dit dan de beste training?

Social selling is echt het verkoopproces. Dan wil je meer dan alleen contacten leggen. LinkedIn is daar heel geschikt voor, omdat het veel werkt op basis van elkaar helpen en doorverwijzen. In deze training leggen we de basis, maar voor de echte diepgang en het complete systeem kun je beter naar de derde training: Content & Strategie. Super fijn als je hierbij direct feedback krijgt op jouw ideeën, blijkt altijd maar weer!

Ik werk interim en via losse projecten, kan ik dan ook naar deze training?

In principe wel, want je zoekt geen klanten maar opdrachtgevers en dan is netwerken ook voor jou een noodzaak om te zorgen dat je op tijd weer een nieuw project van de grond kunt tillen. Maar als je zo afhankelijk bent van steeds nieuwe grote opdrachtgevers, dan kan ik me voorstellen dat je ook graag mijn volledige aandacht en advies wil. Is een 1:1 sessie dan niet veel fijner? Je zit een dagdeel met mij achter de laptop en creëren we contacten, strategieën en berichten op maat. Vind ik zelf ook érg leuk om te doen!

Deze training levert echt brainwaves:

“Nooit gedacht dat ik hier zoveel uit zou halen! Ik loop toch al 33 jaar mee in de sales en LinkedIn was voor mij echt geen onbekend terrein. Maar die mix van persoonlijk en zakelijk die Judith ons voorschotelde, jeetje, ja, dat was wel even van een ander kaliber.”

Vergeet niet je plaats te reserveren!  VOL = VOL

Bedrag € -
Print Friendly, PDF & Email