Meer klanten uit je LinkedIn profiel - groepstraining

LinkedIn masterclasses voor content

Meer klanten uit je LinkedIn profiel

Meer klanten uit je LinkedIn profiel. Wie wil dat nou niet?

Stap 2 op LinkedIn is je netwerk.

 • Hoe laat jij jezelf zien?
 • Schrijf je de juiste berichten?
 • Benader je de goede mensen?
 • Weet je waar je de juiste contacten vindt, hoe je in gesprek gaat?
 • En DOE je dat ook?

Met dagelijks een half uur op LinkedIn kun je een enorm sneeuwbaleffect veroorzaken. Maar juist omdat het effect zo groot kan zijn, is het belangrijk om de sneeuwbal aan de juiste kant van de heuvel los te laten.

Netwerken dus door zichtbaar te zijn, te connecten met de juiste relaties en de juiste insteek. Dáár weet alles van aan het einde van deze training!

 • we kijken naar de belangrijkste onderdelen van je profiel
 • je weet hoe je de juiste netwerkcontacten vindt
 • je gaat de connectie aan met je potentiële klanten
 • we maken een mindmap vol ideeën om over te schrijven
 • je schrijft je eerste goed leesbare en vindbare berichten
 • je gebruikt de juiste hashtags

Waarom zou je dit doen?

Met een goed profiel wordt je gevonden. Maar niet iedereen legt zelf het contact. En niet iedereen is even interessant.

Juist in deze tijd waarin we voor de gek worden gehouden met geautomatiseerde berichten, valt een persoonlijk bericht op.

Kun je contacten leggen met mensen die anders misschien op afstand waren gebleven. En voelt het allemaal veel meer alsof je gewoon ‘praat’, zonder dat je urenlang op je tijdlijn moet zitten of het gevoel krijgt dat je zit te spammen. Integendeel!

In deze training gaan we (veel) dieper in op het vinden van klanten. We beginnen met de korte lijntjes die je direct uitlegt, op je laptop. Ik leer je alles over de vervolgstappen. Zo blijf je in beeld op een positieve manier. Klinkt soft, maar levert keihard rendement!

Wil jij dit ook?

- Meer relaties

Niet de mensen die je al kent, maar juist nieuwe mensen en verwaterde relaties, die heb je nodig. Want via via boek je de grootste winst, zo werkt het op LinkedIn. Maar ik weet het, LinkedIn is gróót. Alleen als je weet hoe je moet zoeken, verkeer je in de juiste kringen.

- Meer interactie

De goede berichten op het goede moment, dat ken je wel. En die zeven momenten, daar had je ook zo’n theorie over. Maar hoe doe je dat praktisch? Hoe blijft het persoonlijk en relevant? Dat leer ik je, want juist dat is zo leuk aan LinkedIn.

- Meer opvolging

Gevonden worden klinkt passief, maar hoeft op LinkedIn helemaal niet passief te blijven. Leer hoe je vage contacten en views opvolgt zonder dat jij als een hijgerige verkoper overkomt. En merk dat anderen dat dusdanig waarderen dat jouw mond-tot-mond reclame ineens merkbaar omhoog schiet.

- Meer omzet

Dat is uiteindelijk waarvoor we dit allemaal doen, toch? En natuurlijk de leuke contacten met jouw klanten.

‘Laptop mee en hoofd erbij’

Als je profiel in orde is, gaat LinkedIn vanzelf al passief voor je aan het werk. Maar met deze tweede training, gooi je er een actieve component bij waarmee je ineens aan het hoofd staat van een compleet netwerk-event, maar dan digitaal en op het moment waarop jij het inplant.

Netwerken vanuit je luie stoel, op een strategische manier. Dat levert kennissen op die jou op hun buurt weer aan klanten helpen. Op LinkedIn lijkt het tempo het stuk lager te liggen dan op andere social media platforms. Maar vergis je niet, juist hier wordt je gezien en worden zaken gedaan. Daar wil je bij zijn!

“Netwerken is stap 2. LinkedIn is daar perfect voor.
Alsof je vanuit je eigen stoel een borrel drinkt met bekenden, terwijl zij continu nieuwe relaties aan je voorstellen.”

Dit zeggen anderen:

“Ik dacht dat mijn profiel aardig compleet was maar na een sessie met Judith den Dunnen ⭐️⭐️⭐️ was daar toch nog behoorlijk wat aan toe te voegen. Inmiddels is alles weer bijgewerkt, kijk maar eens op mijn persoonlijke profiel????. En voor iedereen die denk alles al te weten van LinkedIn ga toch maar eens het gesprek aan met Judith, je zult er geen spijt van krijgen. Bedankt Judith, het was heel leerzaam.”

Henri Boer

“Nu er door de coronacrisis meer rust en ruimte is ontstaan, ben ik bij Judith een online training gestart om mijn “LinkedIn-skills te updaten. En dat is een bijzonder fijne en leerzame ervaring! Judith neemt je letterlijk mee door alle “hoeken en gaten” van LinkedIn en wijst je op alle mogelijkheden en opties die er zijn. Zij doet dit op een heel rustige en prettige wijze, Ze stemt zich heel goed af en denkt zodanig met je mee, dat je op echt alle vragen een antwoord krijgt. Ik vind Judith echt een expert!”

Jan Huttenhuis

“Ik heb bij Judith alle geheimen ontdekt van Linkedin. Ze is zeer deskundig. Van tevoren kun je aangeven wat je allemaal wilt weten maar ze vertelt zoveel meer en echt bruikbare tips hoe je beter gevonden kan worden en hoe je je linkedin up to date houdt. Had dit niet willen missen echt een vakvrouw en zeer aan te bevelen.”

Barbara Versluis

Waarom bij mij?

LinkedIn werkt voor mij. Voor de bedrijven die ik ondersteun. Dus waarom zou het bij jou niet werken? Ik weet het: LinkedIn is niet het mooiste meisje van de klas. En ook niet de populaire jongen. Maar het levert wel nieuwe banen. Nieuwe opdrachten. Nieuwe relaties en verwijzingen.

LinkedIn heeft zijn eigen gedragscode. Ongeschreven regels. Dus je moet zichtbaar zijn, maar ook weer niet teveel boven het maaiveld uitsteken. Heb je mij gecheckt op LinkedIn? En? Irritant gevonden? Nee toch. En mijn klanten? Ook niet irritant? Ze doen wel zaken. Goede zaken. Zegt dat genoeg?

Of ben je eigenlijk op zoek naar iets anders ?

Wil je heel graag dit soort netwerken leren, van mij? Maar weet je niet honderd procent zeker dat je profiel zodanig is ingesteld en ingevuld dat je de voorzetjes erin gaat koppen? De basistraining is LinkedIn LinkedIn voor starters of De LinkedIn Profielcheck  die ik aan iedereen van harte aanraad, ook ‘om er weer in te komen’. En heb je dat al eens bij mij gedaan en wil je verder? Dan is deze training de ideale opstap, tenzij je al zo’n handigheid hebt in LinkedIn dat je meteen door kunt naar de derde training: LinkedIn Masterclasses voor Content & Strategie. Bekijk hier de details.

Liever 1-op-1?

1-op-1 gaat sneller en is specifiek op jouw situatie afgestemd. Als je dat liever doet, neem contact met mij op en we kunnen hier samen over van gedachten wisselen.

Twijfel je?

Dat kan. Bel me of stuur even een mailtje, dan bel ik je terug. Ik weet dat ik véél trainingen aanbied, dus ik maak graag tijd om even te kijken wat het beste bij jouw bedrijf past.

Meer klanten uit je LinkedIn profiel

597,00 Excl. btw

Beter Gevonden Worden

Judith den Dunnen
E-mailadres: info@betergevondenworden.nl
Telefoon: 06-23650487
KvK 57565287
btw-id NL001902293B33

© 2017 - 2024 Beter gevonden worden
Algemene Voorwaarden
Privacy & cookies