LinkedIn-trainingen

Hier vind je alle informatie over de verschillende LinkedIn-trainingen voor ondernemers en sales professionals. Klik op de onderstaande links voor meer informatie en om je aan te melden.

Heb je nog geen (compleet) LinkedIn-profiel en wil je samen met mij aan de slag? Meld je aan voor 1 van de onderstaande trainingen. Klik op de datum van je keuze hieronder of de titel van de training en lees daar meer informatie.

Optimaliseer je LinkedIn-profiel in 1 dag:

Is je LinkedIn-profiel compleet en wil je samen met mij aan de slag om meer omzet uit je LinkedIn-profiel te halen? Meld je aan voor 1 van de onderstaande trainingen. Klik op de datum van je keuze hieronder of de titel van de training en lees daar meer informatie.

Beter Gevonden Worden LinkedIn training

Netwerken en klanten vinden met LinkedIn:

Als je LinkedIn actief gebruikt en je profiel is in orde, garandeert dat nog niet direct extra omzet. Of je wel of niet verkoopt, hangt van zoveel meer af. Hoe duidelijk is je boodschap? Hoe maak je het leuk? Doe je wel vaak genoeg een aanbod? En wat is je online uitstraling? In de derde training gaan we in op jouw content en wat je ermee doet. Klik op de datum van je keuze hieronder of de titel van de training en lees daar meer informatie.

Content en strategie op LinkedIn:

Is jouw bedrijf al goed vindbaar op LinkedIn? Vind je dat de salesmedewerkers met hun profiel een professioneel visitekaartje achterlaten? Worden je commerci├źle medewerkers goed gevonden op LinkedIn door prospects? Halen jullie salesprofessionals omzet uit LinkedIn? Kan de salesafdeling informatie over lost orders uit LinkedIn halen?
Heb je 1 of meerdere vragen met “nee” beantwoord? Neem dan contact met mij op en we stellen en op-maat training samen zodat jullie optimaal gebruik kunnen maken van LinkedIn met een professionele uitstraling van de medewerkers en het bedrijf.

Linkedin in-house training

Sta jij op een keerpunt in je leven en heb je nu de tijd om een bewuste keuze te maken voor jouw volgende stap? Dit kan zijn in je werk maar dat staat vaak ook in verbinding met je priv├ęsituatie.

drijfveren
Print Friendly, PDF & Email