LinkedIn-trainingen

Hier vind je alle informatie over de verschillende LinkedIn-trainingen voor ondernemers en sales professionals. Klik op de onderstaande links voor meer informatie en om je aan te melden.

Heb je nog geen (compleet) LinkedIn-profiel en wil je samen met mij aan de slag? Meld je aan voor 1 van de onderstaande trainingen. Via de link vind je meer informatie.

Beter Gevonden Worden LinkedIn training

Is je LinkedIn-profiel compleet en wil je samen met mij aan de slag om meer omzet uit je LinkedIn-profiel te halen? Meld je aan voor 1 van de onderstaande trainingen. Via de link vind je meer informatie.

Beter Gevonden Worden LinkedIn trainingIs jouw bedrijf al goed vindbaar op LinkedIn? Vind je dat de salesmedewerkers met hun profiel een professioneel visitekaartje achterlaten? Worden je commerciële medewerkers goed gevonden op LinkedIn door prospects? Halen jullie salesprofessionals omzet uit LinkedIn? Kan de salesafdeling informatie over lost orders uit LinkedIn halen?
Heb je 1 of meerdere vragen met “nee” beantwoord? Neem dan contact met mij op en we stellen en op-maat training samen zodat jullie optimaal gebruik kunnen maken van LinkedIn met een professionele uitstraling van de medewerkers en het bedrijf.

Linkedin in-house training

Print Friendly, PDF & Email