Famous by LinkedIn Event 22 juni 2018 – Schrijf in 1 dag een compleet LinkedIn profiel

 

Wil je je je kansen op een (andere) baan vergroten?
Of wil je je omzet van je bedrijf verhogen?

Maak gebruik van het gratis social medium: LinkedIn!

Samen schrijven we in 1 dag (met max. 10 personen) een profiel dat goed gevonden wordt en waarmee je professioneel kunt netwerken. We behandelen alle onderdelen van je profiel, van privacy-instellingen tot de inhoudelijke tekst. Samen kunnen we overleggen of jij met bijvoorbeeld je kopregel overbrengt wat je bedoeling is. Door de kleine samenstelling van de groep krijg je persoonlijke aandacht.

Je gaat naar huis met een compleet profiel en je weet hoe je je kansen kunt vergroten of je omzet kunt verhogen.

Het event is van 10.00 tot 16.00 uur in Eemnes, Grandcafé Eemland Laarderweg 74 3755 AR Eemnes. (gratis parkeergelegenheid) (kruispunt A1/A27)

Kosten voor deze dag (incl. koffie, thee en lunch) € 247,= (ex BTW)

Meld je aan via deze link.

Graag tot dan! Groetjes, Judith

Wat anderen zeggen over deze workshop:
Training Famous by LinkedIn was bijzonder leuk. Judith is zeer kundig met betrekking tot Linkedin en het geven van trainingen. Het direct toepassen van de tips op je eigen profiel vond ik heel handig.
Zelfs al je al wat langer met Linkedin gewerkt hebt, kan ik de training door Judith aanbevelen.

Famous by LinkedIn was een prettige training, door een kleine groep had Judith voldoende tijd voor individuele aandacht. En dat op een toplocatie in Eemnes. Prettig detail was dat ik al aardig op weg was, maar toch nog de nodige tips ontvangen over de werking van LinkedIn, trendwoorden, profielopbouw etc.

Vandaag een prive training gehad van Judith den Dunnen van “Beter gevonden worden op LinkedIn”. Niet alleen ons uitzicht was fantastisch, de training ook. Veel geleerd🖒. Adhoc oplossingen toegepast en vooral het belang van LinkedIn voor mijn bedrijf opnieuw mogen ervaren. Judith levert kennis en kunde op een ontspannen proffesionele wijze. Kijkt o.a. mee naar je teksten en opbouw van je profiel. Met een lijstje “huiswerk” sloten we af. Top🌷

Vol inspiratie klim ik binnenkort in mijn LinkedIn pen en ga mijn teksten herschrijven.
Met de tips van Judith gaat dit zeker lukken. 🖒

Judith 🌷 Bedankt 🌷

Print Friendly, PDF & Email