LinkedIn coaching 1-op-1

LinkedIn masterclasses voor content

LinkedIn coaching 1-op-1

Heb je geen tijd voor een groepstraining of wil je gewoon dezelfde kennis maar dan in dubbel tempo? Tijdens de individuele LinkedIn Coaching 1-op-1 help ik je  met het optimaliseren van je profiel, bedrijfspagina, content en strategie.

Het grote verschil: het is individueel, op een datum die ons beide past en online en/of offline. Super efficiënt, en na afloop kun je toch alles weer lekker in eigen hand uitvoeren.

Wat is het idee van deze LinkedIn-coaching 1-op-1?

In sommige bedrijven is best iemand te vinden die met veel plezier de hele LinkedIn-marketing op zich wil nemen. Alleen: waar moeten ze beginnen? En welk resultaat mag je verwachten, met andere woorden: hoeveel uren mag je erín stoppen voordat je het gaat terugzien? Vooral voor die bedrijven, vaak klein MKB, en de zelfstandig opererende ondernemers hebben daarom baat bij de LinkedIn Coaching.

In drie delen loods ik je door de stof terwijl we ondertussen de basis van jouw persoonlijke LinkedIn-profiel en de bedrijfspagina alvast perfect in orde maken. Dat is stap 1. Het passief gevonden worden kan beginnen.

Daarna komen de content, nieuwe relaties en het netwerken. Vaak heel prettig om dat korte tijd later op te pakken, zodat je van de sneeuwbal met twee handen in beweging zet. ‘Let the party begin!’

De derde stap plannen we daarna. Zo kun je alvast testen, uitproberen en de kinderziektes eruit halen. Denk je dat je op koers ligt? Dan zetten we de puntjes op de i van je strategie en promotie. Op die manier is het eindresultaat extra goed en neem je de tijd om het op te bouwen.

De individuele coaching heeft zijn voordelen:

Sneller

Je mist de feedback van andere cursisten, en de gezelligheid, maar het is natuurlijk wel uiterst efficiënt om direct al je focus op jouw bedrijf te leggen.

Maatwerk

Eigenlijk is het nog meer dan maatwerk. Want in de praktijk leer ik jou wat je moet doen. En heb ik ondertussen ook de laptop open om extra research te doen als jij even in stilte jouw dingen invult. Dubbele mankracht, extra resultaat.

Flexibeler

Inplannen volgens je eigen voorkeuren. Ideaal. Ook de inhoud is flexibel. Mijn drietrapssysteem geeft gegarandeerd een goede opbouw, maar we mogen best wat extra’s meepakken. Voel je een VIP!

Dit zeggen anderen:

Ik heb bij Judith alle geheimen ontdekt van Linkedin. Ze is zeer deskundig. Van tevoren kun je aangeven wat je allemaal wilt weten maar ze vertelt zoveel meer en echt bruikbare tips hoe je beter gevonden kan worden en hoe je je linkedin up to date houdt. Had dit niet willen missen echt een vakvrouw en zeer aan te bevelen.

Barbara Versluis

Dan denk je al best wat ervaring met LinkedIn te hebben. Toch valt Judith nog van alles op dat beter kan. Ontzettend praktische, hands-on aanpak, waardoor je ook onmiddellijk resultaat ziet.

Joop de Zwart

Wat een goede en prettige aanwijzingen heb ik gekregen van Judith voor mijn LinkedIn profiel.
Judith is rustig en duidelijke en weet waar ze het over heeft.
We hebben het zo gedaan dat ze me verteld heeft wat ik allemaal kan veranderen en verbeteren en vervolgens kan ik er zelf mee aan de slag en haar nog vragen stellen als dat nodig is.

Annelies Bouwhuis

Nu er door de coronacrisis meer rust en ruimte is ontstaan, ben ik bij Judith een online 1-op-1 training gestart om mijn "LinkedIn-skills te updaten. En dat is een bijzonder fijne en leerzame ervaring! Judith neemt je letterlijk mee door alle "hoeken en gaten" van LinkedIn en wijst je op alle mogelijkheden en opties die er zijn. Zij doet dit op een heel rustige en prettige wijze, Ze stemt zich heel goed af en denkt zodanig met je mee, dat je op echt alle vragen een antwoord krijgt. Ik vind Judith echt een expert!

Jan Huttenhuis

Vandaag een prive training gehad van Judith den Dunnen van "Beter gevonden worden op LinkedIn". Niet alleen ons uitzicht was fantastisch, de training ook. Veel geleerd🖒. Adhoc oplossingen toegepast en vooral het belang van LinkedIn voor mijn bedrijf opnieuw mogen ervaren. Judith levert kennis en kunde op een ontspannen proffesionele wijze. Kijkt o.a. mee naar je teksten en opbouw van je profiel. Met een lijstje "huiswerk" sloten we af. Top🌷

Vol inspiratie klim ik binnenkort in mijn LinkedIn pen en ga mijn teksten herschrijven.
Met de tips van Judith gaat dit zeker lukken. 🖒

Tony Rekelhoff

Judith heeft ons in een 1 op 1 - 3 maanden traject zeer geholpen de juiste focus aan te brengen in onze zichtbaarheidsstrategie.

Judith stond als praktisch begeleider naast ons in onze zoektocht, met duidelijke tips en hands-on aanpak. Deze werkwijze heb ik als zeer prettig ervaren.

Het heeft ons in korte tijd veel nieuwe contacten en mogelijkheden opgeleverd, waaronder zelfs al concrete opdrachten bij nieuwe klanten.
Als je praktisch aan de slag wilt en snel resultaten wilt boeken beveel ik Judith van harte aan.

Kitty Hahn - Legeland 

In drie stappen naar perfectie met LinkedIn-coaching 1-op-1

In mijn ogen is het werken met LinkedIn altijd een drietrapsmodel. Eerst zorgen dat je de perfecte indruk maakt als mensen ‘zomaar’ even jouw profiel bekijken, of de bedrijfspagina.

Daarna serieus werk maken van het netwerken via LinkedIn. Hoe leg je de beste contacten? Waar vind je die klanten of relaties? En hoe zorg je dat zij jou kunnen vinden, op een manier die zelfs een hogere ranking in Google oplevert.

De derde stap is de content. Niet alleen reactief, maar zeker ook actief, op een professionele manier. Resultaat: je bedrijf is en blijft top of mind voor je hele netwerk, en indirect levert het ook nog extra verkeer naar je website.

Voor wie is deze LinkedIn-coaching 1-op-1 ?

Bij deze coaching kan ik me zo specifiek voorbereiden dat het niet uitmaakt in welke branche je zit. Of je iets verkoopt, een webshop draait of een kennisondernemer bent. Wat ik wel erg waardeer, is dat je fanatiek bent in het ondernemen. Dat je gáát voor resultaat. LinkedIn is professioneel. Getut en geteut past niet bij het medium, en niet bij mij.

Nog steeds enthousiast of juist nog enthousiaster?

Maak een afspraak voor een gratis waardevolle 1-op-1 coachingsessie waarin we gaan werken aan een kristalhelder beeld over jouw ideale uitkomst van het inzetten van LinkedIn om voor jouw bedrijf het perfecte resultaat te behalen.

We nemen de tijd (45-90 minuten) om dit te bespreken. En beslis dan of je in dit traject wilt stappen.

Dit traject bestaat uit:

  • 3 maanden LinkedIn 1-op-1 coaching
  • 1 keer per week coaching van 1 uur (of andere verdeling van uren naar wens)
  • online en/of offline
  • afgestemd op jouw doelen
  • meetbare resultaten

“Als je ziet waar je het voor doet, wil je zelf aan de knoppen draaien”

LinkedIn coaching 1-op-1

1.997,00 Excl. btw

Beter Gevonden Worden

Judith den Dunnen
E-mailadres: info@betergevondenworden.nl
Telefoon: 06-23650487
KvK 57565287
btw-id NL001902293B33

© 2017 - 2024 Beter gevonden worden
Algemene Voorwaarden
Privacy & cookies