Ik kan je niet bereiken via LinkedIn wanneer we niet gelinkt zijn, tenzij…

bereikbaarheid via LinkedIn

Veel gebruikers van LinkedIn beseffen niet dat ze slecht bereikbaar zijn voor potentiële opdrachtgevers.Ik kan je niet bereiken via LinkedIn wanneer we niet gelinkt zijn. Of toch wel?

Lezers zijn lui en willen niet te lang zoeken naar je contactgegevens

Wanneer je nog niet met je opdrachtgever gelinkt bent, is je telefoonnummer niet zichtbaar voor deze bezoeker van je profiel. Je nieuwe opdrachtgever moet eerst door jou geaccepteerd worden, na een linkverzoek van zijn kant.

Niet iedereen kijkt dagelijks op LinkedIn of er nog linkverzoeken binnengekomen zijn. Daar gaan misschien een paar dagen overheen voordat je verzoek geaccepteerd wordt en daarmee je telefoonnummer zichtbaar wordt voor je opdrachtgever.

Tenslotte is een beller nog altijd sneller, neemt je opdrachtgever contact op met je concurrent waarvan de contactgegevens wel zichtbaar zijn én weg is je opdracht.

De eenvoudige oplossing

Je kunt dit eenvoudig oplossen door onderaan je samenvatting op je LinkedIn-profiel je contactgegevens te vermelden. Denk hierbij aan je telefoonnummer, maar ook je mailadres en eventuele website.

(Je samenvatting vind je onder je naam en kopregel, onder de blauwe balk “profielonderdeel toevoegen”)

——————–

Hoe maak je een LinkedIn-pagina die eruit springt? Je hebt misschien al een pagina, maar bent niet helemaal tevreden. Of je moet nog beginnen en hebt geen idee waar. Dat kost over het algemeen veel tijd en die is kostbaar voor een ondernemer. Daarom bied ik je een gratis checklist aan waarmee je zelf aan de slag kunt gaan: https://betergevondenworden.nl/gratis-linkedin-checklist/

Wil je liever een training volgen waarna jij een succesvol LinkedIn-profiel hebt, weet hoe je zelf aan de slag kunt voor meer zichtbaarheid en resultaat? Check dan mijn website https://betergevondenworden.nl/linkedin-trainingen/.

————————-

Deze blog is bedoeld om jou te helpen beter gevonden te worden door je potentiële klanten, om boven de massa uit te stijgen en je te positioneren als expert in jouw vakgebied.

Delen van dit bericht wordt op prijs gesteld.

Graag wil ik van jou weten:

Welke tip spreekt jou het meeste aan en ga je de aankomende week toepassen?

Dank je wel voor het lezen en ik kijk uit naar jouw reactie!

Vriendelijke groet,

Judith


Judith den Dunnen - LinkedIn Trainer

Over Judith den Dunnen

LinkedIn trainer, zelfstandig ondernemer. Jarenlange ervaring als verkoop binnendienst medewerker. Kent de klappen van de commerciële zweep. Fan van LinkedIn, gepassioneerd om de geheimen van dit netwerk-medium met jou te delen.

Op weg naar meer ideale klanten en groeiende business in niet meer dan 1 uur per dag.

Online netwerken op LinkedIn en offline netwerken in real life zijn dé basis van langdurige relaties.

www.betergevondenworden.nl – info@betergevondenworden.nl – 06 2365 0487

2 reacties

 1. Erik de Haan op 23 september 2019 om 12:30

  Goededag, bijna een jaar verder en dit is het eerste bericht op deze blog?

  Normaal hoor ik bij de anderen, lees wel maar reageer niet of doe dat op een andere ☎ wijze. Het laat mij wel zien hoeveel moeite er gedaan moet worden om reacties te krijgen. De eerste reactie verkrijgen is blijkbaar altijd de moeilijkste!

  De tip die mij het meeste aansprak:

  Vraag (oud-) collega’s, werkgevers, studiegenoten etc. om een aanbeveling en geef aan wat je graag vermeld wilt hebben in je aanbeveling.

  Bedankt en veel succes!
  Erik
  https://www.linkedin.com/in/erikdehaan/

  • Judith den Dunnen op 25 september 2019 om 10:52

   Bedankt voor je reactie Erik! Aanbevelingen verzamelen is zeker goed om te doen. Het is vele malen krachtiger wanneer iemand anders iets zegt over jouw kwaliteiten.

Laat een reactie achter

Beter Gevonden Worden

Judith den Dunnen
E-mailadres: info@betergevondenworden.nl
Telefoon: 06-23650487
KvK 57565287
btw-id NL001902293B33

© 2017 - 2024 Beter gevonden worden
Algemene Voorwaarden
Privacy & cookies