Beter Gevonden Worden’s nieuwe website!

Goed nieuws: Beter Gevonden Worden kan nu zélf nog beter gevonden worden!

Alles verandert voortdurend. Ook mijn bedrijf en ik groeien in alle opzichten steeds verder en dat leidt tot nieuwe inzichten, nieuwe producten en een nieuwe uitstraling.
In het verlengde daarvan heb ik de online training “Succesvol online solliciteren met LinkedIn” ontwikkeld en dat leidde weer tot een nieuwe website. En dat wil ik graag met je delen.

Nieuwe wegen

Het ontwikkelen van een online training was nieuw voor mij. Iets waarbij je jezelf ook behoorlijk tegenkomt.
Het omzetten van ideeën en feiten in een goede training vraagt de nodige focus: het proces van maken, fouten mogen maken, verbeteren en nog meer verbeteren. Tot de training er stond zoals die moest zijn; een waardevolle training voor de werkzoekenden van dit digitale tijdperk.
Er waren in het verlengde hiervan ook nieuwe wegen te bewandelen. Zo moesten er partners gevonden worden om in te zetten in de training, zowel in het technische deel als in aansluitende producten, zoals salarisonderhandeling, styling en presentatie.

Ontwikkeling is groei

Daarbij moet ik ook mijzelf blijven ontwikkelen. Alleen dan kan ik anderen blijven helpen om een stap te maken in hun ontwikkeling. Dat levert dus niet alleen mij, maar ook de werkzoekenden die ik mag helpen in hun banenjacht veel waardevols op.
En binnenkort ga ik ook ondernemers helpen om meer te halen uit hun LinkedIn: de online training “Succesvol ondernemen met LinkedIn” is onderweg. Net zoveel toegevoegde waarde, maar dan speciaal voor ondernemers.
Zo groeit alles met elkaar mee: ikzelf, mijn bedrijf, mijn trainingen, mijn cliënten. Dat alles moet af te lezen zijn aan de website. En voor de nieuw ontwikkelde training “Succesvol online solliciteren met LinkedIn” en het vervolg daarvan, bleken er technische aanpassingen nodig om de aansluiting te kunnen maken tussen website en training. De nieuwe site beantwoordt aan alle eisen van nu en is gelijk gerestyled, zodat deze naadloos in de huisstijl past.
En na maanden van hard werken staat hij er dan: de nieuwe website van Beter Gevonden Worden. Beter, mooier en toch eenvoudiger en daarmee flexibeler. Met een frisse look ben ik klaar voor een nieuw hoofdstuk! Ik nodig je daarom heel graag uit om een kijkje te nemen op www.betergevondenworden.nl en hoor graag wat je ervan vindt!

1 reactie

  1. Dennis op 29 september 2017 om 19:04

    Mooie website heeft u!!

    Groetjes!
    Dennis!!
    http://Www.gevonden-worden.com

Laat een reactie achter

Beter Gevonden Worden

Judith den Dunnen
E-mailadres: info@betergevondenworden.nl
Telefoon: 06-23650487
KvK 57565287
btw-id NL001902293B33

© 2017 - 2023 Beter gevonden worden
Algemene Voorwaarden
Privacy & cookies