1-op-1 LinkedIn coaching

4N2A0042-HR-web

1:1 LinkedIn coaching

Beschikbare data in overleg

LET OP: voor nu vindt deze training online plaats via Zoom in 2×1,5 uur

Heb je geen tijd voor een groepstraining of wil je gewoon dezelfde kennis maar dan in dubbel tempo? Tijdens de individuele LinkedIn Coaching help ik je ook met het optimaliseren van je profiel, bedrijfspagina, content en strategie. Het grote verschil: het mag bij jou op locatie, op een datum die ons beide past en in halve dagdelen. Super efficiënt, en na afloop kun je toch alles weer lekker in eigen hand uitvoeren.

Wat is het idee van deze 1-op-1 LinkedIn-coaching?

In sommige bedrijven is best iemand te vinden die met veel plezier de hele LinkedIn-marketing op zich wil nemen. Alleen: waar moeten ze beginnen? En welk resultaat mag je verwachten, met andere woorden: hoeveel uren mag je erín stoppen voordat je het gaat terugzien? Vooral voor die bedrijven, vaak klein MKB, en de zelfstandig opererende ondernemers hebben daarom baat bij de LinkedIn Coaching.

In drie delen loods ik je door de stof terwijl we ondertussen de basis alvast perfect in orde maken. Dat is stap 1. Het passief gevonden worden kan beginnen.

Daarna komen de content, nieuwe relaties en het netwerken. Vaak heel prettig om dat korte tijd later op te pakken, zodat je van de sneeuwbal met twee handen in beweging zet. ‘Let the party begin!’

De derde sessie plannen we dan met extra tussentijd. Zo kun je alvast testen, uitproberen en de kinderziektes eruit halen. Denk je dat je op koers ligt? Dan zetten we de puntjes op de i van je strategie en promotie. Op die manier is het eindresultaat extra goed en neem je de tijd om het op te bouwen.

De individuele coaching heeft zijn voordelen:

Sneller
Je mist de feedback van andere cursisten, en de gezelligheid, maar het is natuurlijk wel uiterst efficiënt om direct al je focus op jouw bedrijf te leggen. Dat maakt het mogelijk om in één dagdeel de stof van een dag te doen.

Maatwerk
Eigenlijk is het nog meer dan maatwerk. Want in de praktijk leer ik jou wat je moet doen. En heb ik ondertussen ook de laptop open om extra research te doen als jij even in stilte jouw dingen invult. Dubbele mankracht, extra resultaat.

Flexibeler
Inplannen volgens je eigen voorkeuren en zonder reistijd. Ideaal. Ook de inhoud is flexibel. Mijn drietrapssysteem geeft gegarandeerd een goede opbouw, maar we mogen best wat extra’s meepakken. Voel je een VIP!

Dit zeggen anderen:

“Judith heeft mij geholpen met alles rondom mijn LinkedIn account. Ik zat al jaren op Linkedin, zoals zoveel MKB’ers. Handig voor vacatures, maar verder deden we er weinig mee. In die paar dagdelen coaching zag ik ineens wat er mogelijk was. Best stom dat we het zo lang hebben laten liggen. Maar afijn, we blijven nu wekelijks bij en dat merken we: meer aanvragen en meer omzet. Als je zelf weinig tijd hebt, is de enige manier om dat te bereiken denk ik via deze 1:1 coaching. Anders was ik het steeds weer blijven uitstellen, denk ik. Daar moet ik nu niet meer aan denken. ”

In drie stappen naar perfectie met 1-op-1 LinkedIn-coaching

In mijn ogen is het werken met LinkedIn altijd een drietrapsmodel. Eerst zorgen dat je de perfecte indruk maakt als mensen ‘zomaar’ even jouw profiel bekijken, of de bedrijfspagina.

Daarna serieus werk maken van het netwerken via LinkedIn. Hoe leg je de beste contacten? Waar vind je die klanten of relaties? En hoe zorg je dat zij jou kunnen vinden, op een manier die zelfs een hogere ranking in Google oplevert.

De derde stap is de content. Niet alleen reactief, maar zeker ook actief, op een professionele manier. Resultaat: je bedrijf is en blijft top of mind voor je hele netwerk, en indirect levert het ook nog extra verkeer naar je website.

Voor wie is deze 1-op-1 LinkedIn-coaching?

Bij deze coaching kan ik me zo specifiek voorbereiden dat het niet uitmaakt in welke branche je zit. Of je iets verkoopt, een webshop draait of een kennisondernemer bent. Wat ik wel erg waardeer, is dat je fanatiek bent in het ondernemen. Dat je gáát voor resultaat. LinkedIn is professioneel. Getut en geteut past niet bij het medium, en niet bij mij ????.

Nog steeds enthousiast of juist nog enthousiaster?

Bel me, dan maken we een afspraak voor de eerste coaching en beslis je dan of je de volgende twee dagdelen ook wilt afnemen.

“Als je ziet waar je het voor doet, wil je zelf aan de knoppen draaien”

1:1 LinkedIn coaching

1.497,00 Excl. btw

Beter Gevonden Worden

Judith den Dunnen
E-mailadres: info@betergevondenworden.nl
Telefoon: 06-23650487
KvK 57565287
btw-id NL001902293B33